Massage

Voor mensen die zich hier helemaal aan over kunnen geven, gaat er niets boven een lichaamsmassage. Een massage ondergaan is een feest voor het lichaam. Maar ook de uitwerking mag er zijn. Gespannen spieren, zware ledematen, hoofdpijnklachten, stress en vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zin in een ouderwetse lichaamsmassage of geeft je de voorkeur aan de heilzame werking van een hot stone massage? Blitz heeft een ruim aanbod van massages die met zorg en passie zijn samengesteld. Verwen jezelf met één van onze weldadige massages. Blitz biedt een gevarieerd aanbod van massages aan waaronder:

  • Hotstone massage
  • Klassieke massage
  • Zwangerschapsmassage
  • Sportmassage
  • Hand- en voetmassage

Ontspanningsmassage helpt stress, vermoeidheid, pijn in de spieren weg te nemen en helpt het lichaam beter om te gaan met spanningen en bovendien bevordert het herstel van diverse klachten.

Sportmassage houdt de conditie van je spieren op peil en helpt bij spierpijn en blessures, deze krachtige lichaamsmassage richt zich op de conditie van je spieren. hotstone massage

Zwangerschapsmassage een zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage, tijdens de zwangerschapsmassage ligt u d.m.v. speciale kussens heerlijk op de buik.

Hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hotstone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.